MANIFESTACIÓ CONTRA L’ATAC A L’AUTOGOVERN I EN FAVOR DE L’ALLIBERAMENT DE CUIXART I SÀNCHEZ

Una àmplia representació del món local independentista d’arreu de Catalunya ha participat aquest dissabte dia 21 d’octubre a Barcelona a la manifestació a favor de l’alliberament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sànchez, i Òmnium (ÒC), Jordi Cuixart, organitzada per les entitats unides a la Taula per la Democràcia. La manifestació també ha servit per evidenciar el rebuig a l’aplicació de l’article 155 anunciada avui mateix pel govern espanyol i que suspèn l’autogovern de Catalunya. En la mobilització, que segons la Guàrdia Urbana ha reunit 450.000 persones, hi ha participat una àmplia representació de l’executiva de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). La presidenta i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha estat una de les encarregades de portar la pancarta en defensa de les llibertats i demanant l’alliberament dels dos líders independentistes. Prèviament a la manifestació s’ha fet una reunió extraordinària de l’executiva de l’AMI per analitzar la situació política després d’aquest nou embat de l’Estat espanyol.

Comparteix aquesta informació