L’AMI participa en la manifestació convocada per la Taula per la Democràcia per demanar la llibertat de Sànchez i Cuixart

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) participarà aquest dissabte, 21 d’octubre, en la manifestació per exigir la llibertat de Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), i Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural (ÒC), que es farà a la tarda a Barcelona. Càrrecs electes de tot Catalunya, encapçalats per la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, participaran en aquesta convocatòria feta per la Taula per la Democràcia i que tindrà el lema «Llibertat Jordi Sànchez, llibertat Jordi Cuixart. En defensa dels drets i les llibertats». La manifestació començarà a la cruïlla entre el carrer d’Aragó i el passeig de Gràcia i baixarà fins a la Gran Via. D’ençà que el dilluns 16 d’octubre van ser empresonats per ordre de l’Audiència Nacional, tot el país s’ha mobilitzat per exigir la llibertat dels dos líders independentistes amb concentracions davant dels ajuntaments. L’AMI i l’ACM han denunciat, des del primer moment, la persecució política i judicial a l’independentisme que està comportant la vulneració de drets bàsics.

Comparteix aquesta informació