El país es mobilitza en defensa del referèndum i contra la repressió

Molts milers de ciutadans s’han concentrat aquest dimecres, 20 de setembre, en poblacions d’arreu del país en defensa del referèndum i contra la repressió de l’Estat. Les mobilitzacions s’han produït hores després de la detenció d’alts càrrecs del Govern de Catalunya i els escorcolls a les seus de les conselleries per frenar el referèndum. «No tinc por» o «votarem» han estat frases que s’han repetit en totes les mobilitzacions que s’han fet al llarg de la jornada i que han volgut mostrar el compromís amb la cita amb les urnes de l’1 d’octubre. Les concentracions han tornat a visualitzar el compromís social amb el referèndum i la capacitat de mobilització de la ciutadania davant un nou atac a la democràcia i les institucions. En molts municipis s’ha llegit el manifest “Catalunya en estat de setge” impulsat per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

Comparteix aquesta informació