L’AMI dóna suport als ajuntaments que treballaran el 12 d’octubre

Ajuntament de Badalona
Ajuntament de Badalona

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) dóna tot el seu suport a aquells ajuntaments i institucions que han acordat que el 12 d’octubre, data en què l’Estat espanyol celebra la Festa de la Hispanitat, sigui una data laborable en considerar que no hi ha cap motiu de celebració. L’entitat també vol mostrar el seu suport a l’Ajuntament de Badalona a qui la delegació del govern espanyol ha denunciat per haver decidit no fer festa en aquesta data.

L’AMI considera que, un cop més, l’estament judicial no és una via per solucionar un problema de naturalesa política i expressa la seva solidaritat amb aquest municipi, que havia decidit donar servei a la població i havia acordat la mesura amb els representants dels treballadors. L’AMI no deixarà de denunciar l’actuació d’un estat que només coacciona i condiciona l’autonomia municipal.

Comparteix aquesta informació