ALCALDES I REGIDORS PARTICIPEN EN UNA ALTRA DIADA MULTITUDINÀRIA

diadanacioporada

Mobilització multitudinària del poble de Catalunya en la cinquena manifestació consecutiva de l’11 de Setembre. Alcaldes i regidors d’arreu de Catalunya han participat aquest diumenge a les concentracions convocades a Barcelona, Berga, Lleida, Salt i Tarragona a favor de la nova república. En les darreres setmanes, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) havia fet diverses crides a la participació en aquesta nova mobilització i més de 150 alcaldes, alguns d’ells de municipis adherits a l’AMI, havien signat una carta animant a la participació i apel·lant al dret a decidir.

Des de la concentració de Barcelona, la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, s’ha mostrat convençuda que aquesta cinquena mobilització massiva consecutiva per la Diada serà la darrera abans d’assolir la nova república catalana perquè aquest moviment «és imparable». Els missatges que apuntaven a una desmobilització independentista han quedat desmentits. Lloveras ha percebut molt optimisme entre els concentrats: «Hi ha participat gent molt diversa» i «molt animada» deia la presidenta de l’AMI que assegurava que «ara toca al Govern i al Parlament acabar el procés polític iniciat». Lloveras demana «unitat» per culminar la nova república.

Galeria d’imatges amb la participació d’alcaldes a les diferents concentracions (aquesta galeria està en actualització)

Comparteix aquesta informació