L’Ateneu de Cerdanyola acull l’Assemblea General de l’AMI que escollirà nova presidència

ateneucerdanyola10

L’Ateneu de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) acull aquest divendres, 8 d’abril de 2016, l’Assemblea General de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) on s’escollirà la nova presidenta d’aquesta entitat que agrupa un total de 834 organismes públics (ajuntaments, consells comarcals, diputacions…). L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, encapçala la candidatura de consens que opta a presidir l’AMI i substituirà en el càrrec a Josep Andreu, alcalde de Montblanc i president provisional des que va substituir a l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, quan va haver de deixar el càrrec per assumir la presidència de la Generalitat de Catalunya.

L’Assemblea General haurà de donar el vistiplau a l’informe de gestió del darrer exercici i fixar les línies d’actuació de l’AMI en uns mesos on el paper de les administracions locals serà determinant. A més dels alcaldes, regidors i representants dels organismes adherits, a l’Assemblea General de l’AMI també hi assistiran representants de diferents partits polítics i d’altres agents impulsors del procés d’independència que viu Catalunya com l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) o Òmnium Cultural (OC). El Govern de la Generalitat de Catalunya, que també ha estat convidat a l’Assemblea General, hi estarà representat per la vicepresidenta, Neus Munté, que farà la clausura de l’acte.

Comparteix aquesta informació