L’AMI dóna suport a les entitats sobiranistes

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), com a agent implicat en el procés d’Independència que viu Catalunya, ha participat en diferents actes. Entre aquests destaquen les assemblees generals de dues entitats importants com són l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Súmate. La presidenta de l’AMI, Neus Lloveras va participar el dissabte, 16 d’abril, a les Cotxeres de Sants de Barcelona a l’assemblea de Súmate on es va escollir José Maria Clavero com a nou president d’aquesta entitat. El diumenge a Manresa, Lloveras va participar en l’Assemblea General Ordinària de l’ANC on aquesta entitat ciutadana va anunciar el calendari de mobilitzacions dels proxims mesos.

El dissabte, 16 d’abril, una delegació de l’AMI encapçalada pels vicepresidents, Jordi Gaseni i Eudald Calvo, van participar a Vic en la manifestació de suport a Joan Coma, regidora d’aquesta ciutat a qui l’Audiència Nacional acusa d’un delicte de sedició per haver donat suport la resolució del Parlament de Catalunya del 9 de novembre de 2015.

Comparteix aquesta informació