SITxCAT denuncia la intolerable ingerència de la delegada del Govern als plens de constitució dels ajuntaments

Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració Local per la Independència (SITxCAT) denuncia la intolerable ingerència de la delegada del Govern espanyol a Catalunya que, enviant una carta als secretaris d’administració local i indicant-los com han d’actuar davant la utilització pels candidats electes de la fórmula de jurament o promesa proposada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), s’atribueix unes funcions que la llei no li confereix i pretén condicionar la fe pública que ostenten aquests funcionaris.

Aquests funcionaris també es lamenten de la parcial exegesi que la delegada fa en la seva carta de l’assessorament legal preceptiu, fins el punt de fixar com ha de ser actuat, convertint aquests professionals en els seus subordinats.

Amb aquesta ingerència aconsegueix desprestigiar la professió i allunyar-la de l’eficàcia indiferent que sempre l’hauria de presidir.

Comparteix aquesta informació