L’AMI celebra la seva darrera reunió de Consell Directiu a Cervera abans de les eleccions municipals

Ramon Royes, paer de Cervera
Ramon Royes, paer de Cervera

El Consell Directiu de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) es reunirà aquest proper divendres, 17 d’abril, a les 11.30h, al paranimf de la Universitat de Cervera (Segarra). Aquesta serà la darrera reunió de l’associació abans de les eleccions municipals.

La trobada, que va ser ajornada fa uns dies, servirà per posar en comú tot un seguit d’accions i iniciatives després de l’anunci d’eleccions plebiscitàries del 27-S i a unes setmanes de les eleccions municipals del 24-M. Entre aquestes iniciatives destaca el procés d’adhesió al Manifest Municipalista de Cervera, presentat a Girona el passat dia 1 d’abril.

En aquesta darrera reunió del Consell Directiu de l’AMI també s’establiran els pròxims passos a seguir per l’entitat un cop hagin passat les eleccions municipals, ja que s’haurà d’escollir un nou consell directiu en Assemblea General. La directiva de l’AMI està formatda per un alcalde o alcaldessa de cadascuna de les comarques catalanes amb ajuntament independentistes. L’alcalde de Vic i president de l’AMI, Josep M. Vila d’Abadal, i el paer en cap de Cervera, Ramon Royes, presidiran la sessió de treball.

Comparteix aquesta informació