Presentació de la campanya de ‘Signa un vot per la independència’ a les comarques gironines

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) presenten l’acord d’actuació conjunta per donar un nou impuls a la campanya ‘Signa un Vot per la Independència‘. Ambdues entitats han organitzat una recollida intensiva d’instàncies a tot Catalunya el cap de setmana del 22 i 23 de març per demanar al Parlament la convocatòria d’una consulta sobre la independència i, en cas que aquesta no sigui possible, que declari la independència de Catalunya.

L’objectiu és arribar als 1.000 punts de recollida d’instàncies a tot el país. Per aquest motiu s’han organitzat grups de treball mixtos AMI i ANC arreu del territori. Amb l’objectiu de donar els detalls de la recollida d’instàncies a les comarques gironines, hi haurà un acte de presentació que tindrà lloc el dia 17 de març de 2014, a les 10,30 hores al saló de Descans del Teatre Municipal de Girona. En faran la presentació l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, l’alcalde de Sant Pere Pescador, Jordi Martí, l’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, la coordinadora de la campanya ‘Signa un vot’, Rosa Alentorn, i el vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany. A l’acte està prevista l’assistència d’un nombrós grup d’alcaldes i alcaldesses de les comarques de Girona.

Aquesta campanya d’ANC ja fa uns mesos que està activa. La incorporació de l’AMI permetrà cobrir la totalitat del país arribant al 98,5% de la població.

Comparteix aquesta informació