L’AMI convoca Assemblea General a Vilanova i la Geltrú

Alcaldes participants a la primera Assemblea General de l'AMI a Girona

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha convocat als representants dels 648 municipis, 28 consells comarcals, 4 entitats municipals descentralitzades (EMD), el Consorci del Lluçanès i la Diputació de Lleida per participar a la segona Assemblea General de l’entitat, que se celebra aquest divendres, 15 de febrer, a partir de les 11 h, a l’auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. Els prop de 700 convocats entre alcaldes, regidors i altres responsables polítics representen el suport del municipalisme català a la convocatòria d’un referèndum per convertir Catalunya en un nou estat d’Europa. A més de tractar les darreres novetats sobre el procés de transició nacional cap a la independència i el degoteig de denúncies del Govern espanyol contra ajuntaments sobiranistes, és previst que l’Assemblea General aprovi un manifest que es farà públic al voltant a les 13.30 h.

Comparteix aquesta informació