L’AMI i el Cercle Català de Negocis preparen unes conferències sobre la viabilitat de la independència

Membres del Cercle Catalana de Negocis i l'AMI, al Parlament de Catalunya

L’Associació Catalana de Municipis (AMI) i el Cercle Català de Negocis (CCN) col·laboraran en l’organització d’unes jornades sobre la viabilitat de la independència de Catalunya. Aquestes trobades s’enfocaran des d’un punt de vista històric, econòmic i jurídic, per apropar a la ciutadania les qüestions més tècniques de la independència.

Per a Josep M. Vila d’Abadal, “és important treballar conjuntament en fer córrer la veu que aquesta és la millor solució per a Catalunya; ensenyar a la gent del carrer com es duu a terme la independència, quins passos podem seguir, com ho farem…” Joan Canadell, secretari general del CCN, afegeix que “hi ha una inquietud, la gent té preguntes de com afectarà l’estat propi a l’atur, a les pensions, en definitiva, al seu dia a dia”.

Tot plegat s’ha concretat en una reunió mantinguda aquest matí pels representants del CCN Joan Canadell, Jordi Fité, Albert Pont i Jordi Bages i el president de l’AMI i alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, i el membre del Consell Directiu de l’AMI i alcalde de Girona. Carles Puigdemont.

Comparteix aquesta informació