ERC dóna suport a l’Assemblea dels Municipis per la Independència de dissabte a Girona

L'alcalde de Vic i president de l'AMI, Josep M. Vila d'Abadal, i la secretària general d'ERC, Marta Rovira, al Parlament de Catalunya

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha expressat el seu suport a l’Assemblea General que organitzarà l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) dissabte que ve en una trobada celebrada aquest matí entre la seva secretària general, Marta Rovira, i el president de l’AMI i alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal. L’assemblea es farà a l’Auditori Palau de Congressos de Girona, el proper dissabte 7 de juliol.

Vila d’Abadal ha agraït que ERC hagi convocat aquesta reunió, ja que, segons ha dit, es tracta del primer partit polític que es troba de forma oficial amb l’AMI. Vila d’Abadal creu que els partits  “s’han d’implicar molt i és bo que ERC estigui aquí per parlar amb nosaltres”. Marta Rovira també ha agraït la trobada i ha afirmat que “tenim un objectiu polític bàsic comú i treballem conjuntament marcant un posicionament polític molt clar”. A la reunió ha assistit també l’alcalde de Caldes de Montbui, el republicà Jordi Solé.

El proper 7 de juliol, se celebrarà l’Assemblea General de l’associació municipalista, a la qual s’ha convocat els alcaldes, regidors i presidents de consell comarcal adherits. Avui per avui, els municipis associats són 484 i el nombre de consells comarcals, 24. A la reunió es discutirà l’estratègia per als propers mesos i s’aprovarà un manifest a favor del concert econòmic.

Comparteix aquesta informació