Internacional

L’Associació de Municipis per la Independència ha posat en marxa una campanya d’abast internacional amb la voluntat de donar a conèixer el procés d’independència català als alcaldes i alcaldesses de poblacions d’arreu del món.

La campanya consta de 2 accions.

Catalonia, a new state in Europe

 

Acció 1 – CAPITALS DEL MÓN I CIUTATS MÉS GRANS DEL MÓN

Enviament d’aquest díptic de la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, a les 100 ciutats més grans del món i a les 194 capitals de països del món.

 

La Catalogne, nouvel état d'Europe

 

Acció 2 – MUNICIPIS AGERMANATS

Posem a disposició de tots els ajuntaments un díptic personalitzable, com ara exemple d’Olot, per tal que cada alcalde o alcaldessa pugui explicar en primera persona el procés català als seus homòlegs dels seus municipis agermanats. Aquests díptics estan traduïts al castellà, l’anglès, el francès, l’alemany i l’italià.

Municipis agermanats

 

COM FER-NOS ARRIBAR LES VOSTRES PETICIONS DE DÍPTICS PERSONALITZATS

Envieu un correu a ami@ami.cat demanant que voleu participar en aquesta campanya indicant-nos el nom de la persona de contacte, el seu telèfon i correu electrònic, el número de díptics que necessiteu i en quins idiomes.

També ens heu de fer arribar:

1. Fotografia de l’alcalde/alcaldessa amb la resolució més bona possible (aconsellem mínim 1 mega) de format similar al díptic de referència (lliure de drets).

2. Fotografia promocional del vostre municipi a la resolució més bona possible (mínim 1 mega) de format similar al díptic de referència (lliure de drets).

3. Escut del vostre municipi en format vectorial, si és possible (en cas que no sigui possible, envieu-nos un JPEG amb bona qualitat).

4. Signatura escanejada del vostre alcalde/alcaldessa en format JPEG amb bona qualitat.

Indiqueu-nos l’adreça a on voleu que us enviem els díptics finalitzats. Us farem arribar un document per correu electrònic per tal de poder-lo validar prèviament.

Per a qualsevol consulta, envieu-nos un correu a ami@ami.cat o bé truqueu-nos al 637 101 238.

Comparteix aquesta informació