Milers de persones tornen a cridar per la llibertat dels presos polítics en una manifestació multitudinària

Milers de persones han tornat a sortir al carrer avui diumenge 15 d’abril per demanar la llibertat dels presos polítics catalans i el retorn dels exiliats. Ho han fet en la manifestació que s’ha fet aquest matí a l’avinguda Paral·lel de Barcelona. Segons els organitzadors, l’Espai Democràcia i Convivència, hi han participat 750.000 persones que, sota el lema “Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!” s’han manifestat pacíficament i cívicament. L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) hi ha estat representada pel seu president, Josep M. Cervera, i centenars d’alcaldes i alcaldesses d’arreu de Catalunya.

Cervera ha dit que els ciutadans han sortit al carrer altra vegada “perquè quan no es fa política i s’aplica una justícia arbitrària, el que acaba passant és que hi ha gent empresonada i gent obligada a anar a l’exili”. El president de l’AMI ha ressaltat que “hem sortit un cop més al carrer de forma cívica i pacífica com sempre sap fer aquest poble per cridar us volem a casa”.

L’acte ha acabat als jardins de les Tres Xemeneies on les entitats organitzadores han llegit un manifest i familiars de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart han llegit un missatge dels dos líders sobiranistes enviats des de la presó. Actuacions musicals han tancat la jornada.

Comparteix aquesta informació