200 ALCALDES VIATGEN A BRUSSEL·LES PER INTERNACIONALITZAR LA PERSECUCIÓ DE L’ESTAT QUE PATEIXEN ELS REPRESENTANTS POLÍTICS CATALANS

Més de 200 alcaldes i alcaldesses de Catalunya viatjaran fins a Brussel·les aquest dimarts per denunciar la persecució judicial i ideològica que pateixen els representants del Govern i el poble català.

Es tracta d’una iniciativa impulsada des de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) que inclourà un acte de denúncia que es farà a la tarda a les 17h al Centre Cultural Bozar, Rue Ravenstein 23, 1000 Brussel·les. És previst que intervinguin la presidenta de l’AMI i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el president de l’ACM i alcalde de Premià de Mar Miquel Buch, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco i els eurodiputats Josep M. Terricabras, Ramon Tremosa i Jordi Solé, també alcalde de Caldes de Montbui.

Aquesta iniciativa forma part del conjunt d’accions que els comitès executius de les dues entitats van decidir emprendre, després de l’empresonament de part del govern català i de l’odre de detenció internacional emesa per la justícia espanyola de la resta de l’executiu exiliat a Brussel•les.

Comparteix aquesta informació