Neus Lloveras: “No val dubtar. Ara és el moment d’implicar-nos amb la democràcia”

neuslloveras

La presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras, ha reclamat en la seva intervenció en la Diada del Sí una futura república “amb tot el pantone de colors” que es contraposi amb la «decadència democràtica» de l’Estat espanyol que «ens retorna al franquisme». «Des de l’Estat volen atemorir-nos», ha dit Lloveras que ha assegurat que als alcaldes i alcaldesses «no ens fan por les amenaces. Ens fa por decebre als ciutadans de les nostres poblacions». L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i presidenta de l’associació municipalista independentista ha assegurat que “la nostra obligació és escoltar, i hem escoltat com el 80% de catalans reclamen poder parlar a les urnes”. Lloveras ha dit que el compromís del món municipal amb el referèndum és absolut i es demostra amb el fet que, en molt pocs dies, més de 700 ajuntaments han signat un decret de suport a l’1-O. La presidenta de l’AMI també ha apel·lat a aquells municipis que encara no s’han definit perquè prenguin partit perquè «no s’hi val dubtar» i els ha demanat que compromís perquè «ara és el moment d’implicar-se amb la democràcia».

Comparteix aquesta informació