Els alcaldes participen a la Diada del Sí

Nou clam unànime a favor de la independència. Un milió de persones han format el signe «més» al centre de Barcelona per visualitzar el suport ciutadà al referèndum d’independència i mostrar el suport al Govern i al Parlament de Catalunya que, malgrat les amenaces constants de l’Estat, han tirat endavant la convocatòria amb les urnes de l’1 d’octubre. El món municipal independentista també s’ha bolcat en la que s’ha batejat com “Diada del Sí”. Alcaldes i alcaldesses i regidors d’arreu del país han participat en la sisena gran mobilització consecutiva, conscients que la cita amb les urnes és propera i mostrant el compromís perquè es pugui votar com sempre a tots els pobles i ciutats de Catalunya.

Galeria d’imatges amb la participació d’alcaldes a la manifestació de Barcelona (aquesta galeria està en actualització)

Comparteix aquesta informació