L’AMI mostra la seva solidaritat amb les víctimes de l’atemptat de Barcelona i reitera el seu compromís amb la pau i la llibertat

llaçnegre2

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) vol mostrar la seva condemna i rebuig més contundent per l’atemptat terrorista que s’ha produït aquest dijous 17 d’agost a la tarda a les Rambles de Barcelona i els fets que aquesta acció ha desencadenat a Cambrils i altres punts del país. L’entitat vol mostrar tot el suport a les víctimes, familiars i amics dels afectats per aquest atemptat i anima a participar en les concentracions de rebuig al terrorisme i de solidaritat amb les víctimes convocades per avui divendres 18 d’agost a les 12 del migdia a la plaça de Catalunya de Barcelona i davant dels diferents ajuntaments del país.

També vol agrair la tasca de tots els cossos policial i d’emergències que estan desenvolupant una gran tasca d’assistència i seguretat. L’AMI, com a ens que suma agents públics locals i supramunicipal, resta a la disposició de les institucions que coordinen l’operatiu d’actuació. El món municipal reitera, una vegada més, el seu compromís amb la pau i la llibertat i en contra la violència i la por.

Comparteix aquesta informació