L’AMI participa en els actes contra el terrorisme i a favor de la pau de Barcelona i Ripoll


Ripollweb200

Multitudinaris actes contra el terrorisme i a favor de la pau els que s’han viscut aquest dissabte 26 d’agost a Barcelona i Ripoll. Representants de l’Associació de Municipis per la Independèndència (AMI) han participat en els actes convocats després dels atemptats de Barcelona i Cambrils i que volien mostrar el compromís amb la pau, la llibertat i en l’aposta per un país divers i plural.

A Barcelona, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona han convocat la manifestació #notenimpor. La delegació d’alcaldes i regidors independentistes l’ha encapçalat la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras. Des d’una de les capçaleres, Lloveras deia que l’acte ha sigut una demostració més del tarannà dels catalans que som «persones pacífiques, acollidores que vetllem per la bona convivència». Els atemptats gihadistes són un fet «molt greu» que ha visualitzat que, davant de les adversitats, «la societat catalana sempre s’hi implica» com ha quedat demostrat amb l’actuació dels serveis policials, d’emergència o el conjunt de la població. Lloveras diu que ha quedat palès que Catalunya és «un país fort preparat per construir el seu futur».

A Ripoll, d’on eren alguns membres de la cèl·lula gihadista, s’ha fet una emotiva concentració. En els discursos s’ha recordat que la imatge que s’ha projectat de Ripoll aquests últims dies no es correspon amb la realitat. En l’acte hi han participat alcaldes de diferents municipis adherits a l’AMI com el vicepresident, Eudald Calvo.

Comparteix aquesta informació