Entitats i partits polítics sumen pel Sí al referèndum

presentacio sí
Entitats i partits defensaran el sí en el referèndum de l’1 d’octubre

Entitats i partits polítics han presentat aquest dijous 3 d’agost a la Plaça del Rei de Barcelona, una campanya coordinada pel sí en el referèndum d’independència de l’1 d’octubre. La presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras ha assegurat en l’acte de presentació als mitjans de comunicació que els ajuntaments independentistes apostaran pel sí com una solució per «garantir serveis i polítiques de qualitat als ciutadans».
En l’acte un total de 14 entitats i partits han mostrat en la presentació el seu compromís amb que el sí guanyi al referèndum d’independència. El president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez, ha explicat que aquesta iniciativa conjunta presentarà accions coordinades sabent que el sí «té moltes veus, molts colors i molts accents» que s’hi han de veure recollits. La campanya pel sí arrencarà oficialment el 15 de setembre de matinada, un cop convocat el referèndum, i comptarà amb tres actes de gran format, un dels quals serà a Barcelona El primer objectiu és aconseguir una gran mobilització per l’11 de setembre pel qual, fins ara, ja hi ha 700 autocars organitzats i 35.000 persones inscrites.
També s’ha posat en marxa el Web del Sí, on apareixen els arguments favorables a la independència. En aquest web hi haurà tots els actes de la campanya, existeix la possibilitat de registrar-se com a voluntari per participar en totes les iniciatives i també un apartat per fer aportacions econòmiques.

Comparteix aquesta informació