L’1 de juliol, el món local mostra el seu compromís amb el Referèndum

Cartell Mon local

 

Aquest proper 1 de juliol, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) han convocat els alcaldes i alcaldesses de Catalunya a un acte per mostrar el ferm compromís del món local amb la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. En els propers mesos, els ens locals catalans tindran un paper clau perquè la ciutadania pugui decidir quin ha de ser el futur del país. El municipalisme té clar que la voluntat del poble català preval per sobre de qualsevol estructura que no estigui a favor de la democràcia i del dret a decidir.
La convocatòria és dissabte 1 de juliol a les 12h del migdia a l’edifici Paranimf de la Universitat de Barcelona situat a la Gran Via de les Corts Catalanes, 585 (http://goo.gl/kRmIZ6).
Els alcaldes i alcaldesses o representants municipals han de confirmar la seva assistència als correus electrònics: acm@acm.cat o bé ami@ami.cat.

Comparteix aquesta informació