L’AMI i l’ACM convoquen un acte per visualitzar la implicació del municipalisme amb el Referèndum

Foto lloveras buch nota

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI) fan una crida a la mobilització del món local el proper dia 1 de juliol per mostrar el ferm compromís del municipalisme català amb la celebració del referèndum. El president de l’ACM, Miquel Buch, i la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, han anunciat aquest migdia a l’acte organitzat per El Punt Avui i Moment Zero, que el proper 1 de juliol el món local es mobilitzarà per reclamar i donar suport a la democràcia.

La presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, ha assegurat que en aquest acte es vol visualitzar el suport del municipalisme al referèndum i que els electes es comprometran per «facilitar l’exercici de la democràcia» ja que la voluntat d’escoltar als ciutadans «està en l’ADN del món local». Per la seva banda, el president de l’ACM ha recordat que el dia 1 de juliol quedaran tres mesos per a la celebració del referèndum. «Volem que els alcaldes i alcaldesses vinguin a mostrar el seu compromís amb la celebració del Referèndum i el dret a decidir del poble català. No volem continuar amb les imposicions del govern espanyol».

Des de l’AMI i l’ACM es considera que els ens locals catalans tindran un paper decisiu en la celebració del referèndum. Per aquest motiu, es convoca als alcaldes i alcaldesses de Catalunya per escenificar que el món local està al costat de la voluntat de la gent. L’acte es celebrarà el proper dia 1 de juliol a les 12h al Paranimf de la Universitat de Barcelona (UB).

Visualitza el cartell de l’acte

 

Comparteix aquesta informació