Mobilització del món local per donar suport als membres de la Mesa del Parlament de Catalunya

maicaminarassol20

 

El proper 8 i 12 de maig els membres de la Mesa del Parlament de Catalunya estan citats a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per pressumptes delictes de desobediència i prevaricació i per permetre votacions de resolucions parlamentàries vinculades al procés.

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural (ÒC) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) volen mostrar de nou el compromís amb les institucions catalanes i els càrrecs electes. El Parlament de Catalunya, com a representant de la sobirania del país, està legitimat per poder tenir els debats i votar democràticament allò que cregui, amb plena llibertat i sense coaccions.

Per aquest motiu, el proper dilluns dia 8 de maig a les 8:30h es convida a la ciutadania a acompanyar a declarar la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i la secretària primera, Anna Simó. El punt de trobada serà a l’estàtua de Francesc Rius i Taulet, cruïlla entre el Passeig Lluís Companys i el Passeig de Pujades.

De cara a divendres dia 12 de maig a les 8:30h s’acompanyarà el vicepresident primer, Lluís M. Corominas, i la secretària quarta, Ramona Barrufet. El punt de trobada serà el mateix.

Finalment, el dia 12 de juny, també està prevista una mobilització per acompanyar Joan Josep Nuet, secretari tercer de la mesa. Properament s’informarà de l’hora i punt de trobada.

 

Comparteix aquesta informació