Acte de suport a la recollida de signatures del Pacte Nacional pel Referèndum per Sant Jordi

#votoreferèndum
Representants d’entitats i partits que donen suport al Pacte Nacional pel Referèndum, a Barcelona

Agents i col·lectius socials (entitats sobiranistes, agents socials, entitats socials…) han visualitzat aquest dissabte a Barcelona el seu suport a la recollida de signatures impulsada pel Pacte Nacional pel Referèndum per aquest Sant Jordi. En l’acte, que s’ha fet al final de les cèntriques Rambles de Barcelona, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) hi ha estat representada pel vicepresident i alcalde d’Alella, Andreu Francisco. El coordinador del Pacte pel Referèndum, Joan Ignasi Helena, ha destacat que la demanda d’un referèndum que promouen coincideix amb l’esperit «cívic, transversal i de tothom» de Sant Jordi. Aquest diumenge, uns 4000 voluntaris desplegaran més d’un miler de paradetes per recollir signatures a favor de celebrar un referèndum sobre la independència de Catalunya arreu del país. L’AMI forma part de les entitats adherides al Pacte Nacional pel Referèndum des de la seva constitució.

Comparteix aquesta informació