L’AMI explica al conseller Romeva les accions que ha iniciat per explicar el procés català al món

Reunió AMI conseller Romeva

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha ofert aquest dimarts al conseller d’Afers i Relacions Institucionals, Exteriors i Transparència, Raül Romeva, la seva col·laboració per ajudar a difondre el procés català a escala mundial. Una representació de l’executiva ha exposat al màxim responsable de la política exterior del Govern les accions que, des de l’AMI, s’han iniciat per explicar el procés polític que viu el país. Des del govern, Romeva ha explicat als representants dels municipis independentistes les accions que la Generalitat està portant a terme en l’àmbit internacional.

L’AMI ha esbossat al conseller algunes accions que s’estan començant a desplegar en aquest àmbit i que són un dels objectius del mandat de l’actual executiva. Entre aquestes accions hi ha la voluntat de donar a conèixer el procés d’independència català a alcaldes de poblacions d’arreu del món que estan agermanades amb municipis catalans o contactes amb delegacions d’electes internacionals d’altres nacions sense estat d’arreu del món. Aquesta campanya d’accions internacionals es presentarà properament.

La delegació de l’AMI a la trobada amb Romeva l’han encapçalat la presidenta i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i el vicepresident i alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni. També hi ha participat Jordi Solé, alcalde de Caldes de Montbui i membre de l’executiva que també ocupa el càrrec de secretari d’Afers Exteriors i de la Unió Europea.

Comparteix aquesta informació