L’AMI es reuneix aquest divendres amb el president de la Generalitat i l’alcaldessa de Barcelona

8905976439_8664793207_k

La nova Executiva de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) té previst mantenir aquest divendres 29 de juliol, la primera reunió institucional amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. La delegació de l’AMI estarà encapçalada per la presidenta, Neus Lloveras, i per diferents alcaldes i càrrecs electes representants dels més de 830 organismes públics locals que actualment integren l’entitat.

A les 13 h està prevista la trobada amb Carles Puigdemont al Palau de la Generalitat. En la reunió, l’Executiva de l’AMI explicarà al president català els objectius que s’ha fixat en el seu mandat al capdavant de l’entitat i es posarà a disposició del Govern i del Parlament per continuar treballant per culminar el procés d’independència de Catalunya. L’actual president de la Generalitat havia estat president de l’AMI entre juliol del 2015 i el gener del 2016, responsabilitat que va deixar al ser escollit president de la Generalitat.

A les 16 h, l’Executiva de l’AMI es reunirà amb l’alcaldessa de Barcelona a l’Ajuntament de la ciutat. En la trobada, l’AMI exposarà els seus objectius fundacionals a Ada Colau i, seguint la línia de les propostes que ja s’han fet arribar a ajuntaments com Badalona i Lleida, proposarà a l’alcaldessa l’opció de consultar als barcelonins l’adhesió de la capital catalana a l’associació.

Comparteix aquesta informació