L’AMI proposa Neus Lloveras com a candidata de consens a la presidència de l’entitat

Consell Directiu de l'AMI, a Cardona
Alcaldes i regidors membres del Consell Directiu de l’AMI, a Cardona

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha acordat proposar l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, com a candidata a la presidència de l’AMI, en la reunió conjunta del Consell Directiu i de la Comissió Executiva celebrada avui a l’Ajuntament de Cardona. La reunió ha estat presidida per l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, i per l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch.

Pep Andreu ha estat ratificat com a president provisional fins l’Assemblea General de l’organització, que se celebrarà el proper 15 d’abril en una ciutat encara no decidida de l’àrea metropolitana de Barcelona. En paraules de l’alcalde de Montblanc, “després del debat que hem mantingut avui, només hi ha una candidatura a la presidència de l’AMI. La Neus Lloveras té el suport de tots els sectors i de tots els membres de la Directiva”.

Per la seva banda, Neus Lloveras ha explicat que “és absolutament necessari continuar mantenint els partidismes fora de l’AMI, com sempre hem fet, i es continuaran prenent tots els acords amb consens. El punt de vista dels municipis en el procés sobiranista és molt important i absolutament necessari i serà la feina que continuarà fent l’AMI”.

Comparteix aquesta informació