Actes de l’ANC, Òmnium, l’AMI i l’ACM en defensa de la democràcia el 13 i 15 d’octubre

#9NSOMTOTS

El 9 de novembre de 2014, 2,4 milions de catalans i catalanes van votar sobre el futur polític de Catalunya i ho van fer amb un somriure, desafiant la por, les amenaces i les traves de l’Estat espanyol. El 9N va ser un èxit col·lectiu, de país: d’aquells qui van votar, dels voluntaris, de les entitats i sindicats i d’una gran majoria parlamentària.

Els atacs per respondre al mandat democràtic de la ciutadania i posar les urnes són també un atac a la pròpia democràcia i per això l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) fan una crida a la mobilització en defensa de la democràcia i en suport als imputats pel 9N.

AMI, ACM, ANC i Òmnium convoquen tots els ciutadans i càrrecs electes municipals a assistir a les concentracions que tindran lloc davant de tots els ajuntaments, dimarts, 13 d’octubre, a les 19,30 hores. D’altra banda, dijous 15, a les 9 h, tindrà lloc una concentració d’alcaldes i regidors per donar suport al president de la Generalitat, que arrencarà al Parlament de Catalunya per dirigir-se fins al davant del TSJC.

Aquesta sèrie d’accions es completaran amb concentracions de suport a la consellera d’Ensenyament i a l’exvicepresidenta del Govern, a les 9,30 h i a les 15,30h, respectivament.

A més, les entitats convocants animen als seus socis a enviar aquesta carta de protesta a títol individual dirigida al TSJC.

Aquestes mobilitzacions tenen rèplica a les xarxes socials amb l’etiqueta #9NSOMTOTS.

Concentració d'electes del món local

Comparteix aquesta informació