L’AMI escollirà el seu nou president a l’Assemblea General a Valls el pròxim 17 de juliol

Expresident-i-President
Josep M. Vila d’Abadal deixarà la presidència i Carles Puigdemont presentarà candidatura per substituir-lo

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) celebrarà el pròxim divendres, 17 de juliol, a partir de les 11.30h al Centre Cultural Municipal de Valls, la seva Assemblea General, en la que es renovarà la Comissió Executiva (formada per president, vicepresidents, secretari, tresorer i vocals) i el Consell Directiu (que està format per un alcalde o alcaldessa de cadascuna de les comarques catalanes). Tal i com es va anunciar fa uns dies, es presenta una candidatura de consens que està liderada per l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont qui substituirà al president actual, Josep M. Vila d’Abadal, que no opta al càrrec al deixar de ser alcalde.

A l’Assemblea General hi estan convocats tots els alcaldes i alcaldesses dels ajuntaments membres de l’AMI que hagin estat escollits a les eleccions municipals del 24 de maig i també les juntes en funcions de Executiva i la Directiva que passaran el relleu a les entrants.

A l’acte també s’han convidat altres representants d’institucions, partits polítics i entitats. Així doncs han confirmat l’assistència el conseller de la presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, el president de Súmate, Eduardo Reyes, l’ex-alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el cap del grup d’ERC a l’ Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch o el coordinador general de CDC, Josep Rull, entre d’altres.

Els mitjans de comunicació podran prendre imatges de l’inici de l’Assemblea (a les 11.30h) en el moment que l’alcalde amfitrió, Albert Batet, doni la benvinguda i, posteriorment, en la celebració de les votacions per l’elecció del president i òrgans de govern (a partir de les 13 h) i el parlament final del nou president.

Comparteix aquesta informació