El Centre Cultural de Valls acollirà l’Assemblea General de l’AMI el pròxim 17 de juliol

Els alcaldes Josep M. Vila d'Abadal i Albert Batet
El president de l’AMI, Josep M. Vila d’Abadal, i l’alcalde Albert Batet, a la presentació a Valls

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) escollirà el seu nou president i nou Consell Directiu al Centre Cultural Municipal de Valls, en un acte que se celebrarà el pròxim 17 de juliol i que reunirà alcaldes de totes les comarques de Catalunya i de tots els partits polítics que donen suport al procés d’independència. L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, i l’alcalde de Valls, Albert Batet, han explicat avui en roda de premsa celebrada a la Biblioteca Popular de Valls els detalls d’aquest esdeveniment i els motius pels quals s’ha triat la capital de l’Alt Camp. Les anteriors assemblees generals de l’AMI es van celebrar a Vic (assemblea constituent), Girona, Vilanova i la Geltrú i Balaguer.

El president de l’AMI ha destacat que “Valls té un simbolisme especial per acollir aquesta assemblea ja que representa els castells, la pinya, la unitat, representa Catalunya” i ha afegit que “hem portat els castells per tot el món: Nova York, Londres, París… com a símbol del nostre poble, com a símbol d’unitat i esforç”. L’alcalde de Valls ha volgut destacar “l’excel·lent tasca duta a terme per Vila d’Abadal al front de l’AMI”. Segons Batet, “ens ha sabut representar molt bé a tots els alcaldes” i ha afegit que “aquesta assemblea que es celebrarà a Valls serà decisiva per al futur de l’AMI ja que és on s’escollirà el nou president i la nova directiva en un moment clau del procés”.

A l’Assemblea General, estaran convocats tots els alcaldes i alcaldesses dels ajuntaments membres de l’AMI que hagin estat escollits a les eleccions municipals del 24 de maig. Durant l’acte, convocat pel president sortint, Josep M. Vila d’Abadal, es votaran les candidatures presentades per triar el nou president o presidenta, els vicepresidents, la resta de la Comissió Executiva i el Consell Directiu.

L’escenari escollit per celebrar l’Assemblea General és el Centre Cultural Municipal de Valls, un equipament polivalent construït l’any 1991 amb motiu de les festes decennals de la Mare de Déu de la Candela. L’Ajuntament de Valls ja ha previst col·laborar en l’operativa per acollir aquell dia els centenars d’alcaldes i regidors d’arreu que hi participaran.

Comparteix aquesta informació