El Consell Directiu de l’AMI valorarà a Ripoll els següents passos a seguir en el procés per la independència

Jordi Munell, alcalde de Ripoll

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) celebrarà a Ripoll el pròxim dimarts, 9 de desembre, a les 12 hores, la reunió del Consell Directiu per tractar sobre els pròxims passos a seguir en l’escenari actual del procés d’independència, especialment després de la proposta de llista única, presentada dimarts passat pel president de la Generalitat de Catalunya.

Entre les qüestions que es tractaran en aquest Consell Directiu, que estarà encapçalat pel president de l’AMI i alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, i el vocal de l’AMI i alcalde de Ripoll, Jordi Munell, destaca la crida que es fa a tots els ajuntaments catalans perquè aprovin mocions als Plens Municipals per auto inculpar-se com a participants en la celebració del 9N i mostrin el seu suport al president Mas i les conselleres Ortega i Rigau, imputats per la Fiscalia.

Aprofitant la celebració d’aquesta reunió a Ripoll, els alcaldes visitaran el monestir i faran una ofrena floral a la tomba del compte Guifré el Pilós pare de la pàtria catalana i, segons la llegenda, persona que amb la seva sang origina la bandera catalana (les quatre barres simbolitzen els quatre dits tacats de sang sobre el seu escut daurat).

Comparteix aquesta informació