UN MILER DE MOTARDS INDEPENDENTISTES HAN FET LA “V” A VIC

La Plaça Major de Vic ha estat l’escenari el matí de la Diada Nacional de Catalunya de l’acte anomenat “Gas cap a la Via Catalana 2014”, durant el qual un miler de motards han format una lletra “V” abans de sortir en direcció a Barcelona per participar a la “Via Catalana 2014”. L’acte ha estat encapçalat per l’alcalde de Vic i president de l’AMI, Josep Maria Vila d’Abadal. En la marxa ha participat amb la seva moto el president del col.lectiu Súmate, Eduardo Reyes.

D’aquesta manera s’ha iniciat la concentració convocada per l’Ajuntament de la ciutat en suport al procés sobiranista, durant el qual s’ha llegit el manifest de la campanya unitària “Ara és l’hora”, organitzada per l’ANC i Òmnium Cultural, i ha tingut lloc la lectura dels compromisos de les entitats de Vic favorables al Dret a Decidir.

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), va remetre una carta dies enrere a tots els ajuntaments catalans per tal que el vespre del dia 10 o el matí de l’11 de setembre celebressin concentracions a la plaça de la vila de cada localitat en suport al procés sobiranista, convidant les entitats i associacions favorables al Dret a Decidir.

Comparteix aquesta informació