Puigdemont representarà l’AMI al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Carles Puigdemont, alcalde de Girona

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, representarà demà l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), en la segona reunió del Pacte Nacional del Dret a Decidir que ha convocat la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert. L’acte també comptarà amb la participació del president de la Generalitat, Artur Mas, el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, i representants de les institucions, entitats i formacions polítiques adherides al Pacte.

L’objectiu de la reunió, que es realitzarà al Parlament de Catalunya, serà analitzar la situació actual i acordar noves fites i vies de treball a seguir en els pròxims mesos per seguir dinamitzant el procés a partir de les pautes establertes.

Fa uns mesos es va constituir el grup promotor pel Pacte Nacional pel Dret a Decidir que recull un ampli consens de la societat civil al voltant de tres principis bàsics que han de bastir aquest procés, com són el compromís democràtic, la voluntat de diàleg i el compliment de la legalitat. Aquest consens s’ha anat ampliant tant des de la base associativa del territori, amb milers d’entitats adherides, com des de centenars d’ajuntaments i institucions del país, que s’han volgut sumar a aquesta legítima reivindicació democràtica. L’AMI representa a la major part d’aquestes administracions locals.

Comparteix aquesta informació