Suport al secretari de l’AMI després de deixar càrrecs al PSC per la seva “coherència en la defensa del país”

Els alcaldes Vila d'Abadal, Mur, Andreu i Rodríguez, al Consell Directiu de Flix

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) mostra tot el seu suport al secretari de l’organització i alcalde de Flix, Marc Mur, “per la seva coherència en la defensa del projecte de país” en la complicada decisió de renunciar a tots els seus càrrecs dins el PSC. El Consell Directiu de l’AMI, amb el seu president al capdavant, Josep M. Vila d’Abadal, li volen fer costat en uns moments tan difícils i després d’una tan decisió dolorosa. L’AMI és una associació absolutament plural i transversal políticament pel que fa als càrrecs electes que la integren. Els membres de l’AMI tenen en comú la defensa de Catalunya, la seva cultura i la seva identitat en un país independent.

Amb aquest breu comunicat a la premsa, l’alcalde Mur ha anunciat la seva renúncia als càrrecs orgànics dins el PSC: “Atenent al contingut de les darreres decisions de la Direcció del PSC i de la Comissió de Garanties, vull fer públic que a primera hora d’aquest matí he comunicat al Primer Secretari del PSC la meva decisió de deixar els càrrecs orgànics que ocupo dins el partit, concretament, les meves responsabilitats com a membre de la Comissió Executiva Nacional i el càrrec de Primer Secretari de la comarca de la Ribera d’Ebre.”

L’alcalde de Flix, Marc Mur, va ser nomenat nou secretari general de l’AMI el passat mes de novembre en substitució de l’ex alcalde d’Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis. Precisament la passada setmana, concretament el 14 de gener, aquesta població de la Ribera d’Ebre va acollir la reunió del Consell Directiu de l’AMI, que està format per alcaldes i regidors en representació de totes les comarques catalanes i que es troben de forma periòdica arreu del país.

Comparteix aquesta informació