L’AMI impulsa una declaració institucional de suport a la consulta entre els seus adherits

Els presidents de l'AMI, Súmate, ANC i Òmnium, ahir a Barcelona

El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Vila d’Abadal, va comparèixer ahir en roda de premsa al costat de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, i de la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, per fer una valoració de l’anunci de la data i de la pregunta de la consulta. Vila d’Abadal va fer una valoració positiva de l’anunci del president de la Generalitat tot afegint que “seguirem treballant per Catalunya i, ara, pel doble sí”.

“Tots patíem per aquest moment i avui hem fet un pas de gegant cap al final d’aquest procés”, va afegir Vila d’Abadal tot recordant que “ara tenim molta feina, una feina que de ben segur acabarà bé”. El president de l’AMI va recordar però que “la victòria és el doble sí”.

Aquest matí, l’Associació de Municipis per la Independència ha fet arribar una Declaració Institucional a tots els ens adherits per tal que donin suport a la consulta a través dels seus plens d’electes i mostrin el seu compromís amb la Generalitat i amb el Parlament de Catalunya perquè la consulta sigui realitat. En aquesta declaració, es fa una crida a la ciutadania perquè participi de manera activa, pacífica i en llibertat en aquest acte democràtic.

Comparteix aquesta informació