L’AMI coorganitza a Tarragona un acte unitari d’afirmació nacional

Presentació als mitjans de comunicació de "Tarragona Decideix"

Tarragona Decideix ha estat definit pels seus organitzadors com una trobada “d’afirmació democràtica i nacional” i que comptarà amb la col·laboració de prop d’una cinquantena de persones dels més diversos àmbits ciutadans en defensa del Dret a Decidir. L’acte està impulsat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Tarragona, Òmnium Cultural Tarragonès i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

El periodista Xavier Graset serà el conductor de la trobada, en que prop d’una trentena de personalitats de la societat civil, la política i la cultura de Tarragona intervindran  amb parlaments d’uns dos minuts, entre els que s’intercalaran lectures de diversos textos del polític tarragoní Antoni Rovira i Virgili. Entre els participants podem destacar el metge Xavier Allué; l’ex rector de la URV, Lluís Arola; el responsable del capítol de la Catedral, Miquel Barbarà; la historiadora Montserrat Duch; el president de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Albert Grau; l’escriptor Magí Sunyer; el doctor Joan Martí Castell, primer Rector de la URV; Francesc Roig Queralt, director de Càritas a Tarragona; l’actor Oriol Grau; la periodista Núria Solé; l’actriu Agnès Busquets; el rector de la URV, Francesc Xavier Grau; l’ex alcalde Joan Miquel Nadal; l’ex president de la Diputació de Tarragona Josep Gomis; els representats dels sindicats CCOO, Jaume Pros, i UGT, Jordi Salvador i l’ex conseller en cap i vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, entre altres.

També es comptarà amb la presència dels representants de les entitats organitzadores: el vicepresident de l’AMI i alcalde de Montblanc, Josep Andreu; la presidenta d’Òminum Cultural a Tarragona, Rosa Maria Codines, i el responsable de l’ANC a Tarragona, Albert Cortés. A més a més, l’acte gaudirà amb la música dels Grallers La Virolla, Josep Romeu, Els Sacaires i Roger Bagès. Tarragona Decideix tindrà lloc al Teatre Auditori Camp de Mart, un espai a l’aire lliure amb capacitat per a 1.800 persones, a partir de les 19h del proper dia 10 de setembre, com a acte previ a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya.

Comparteix aquesta informació