Catalunya tornarà a demostrar al món que vol convertir-se en un nou Estat d’Europa

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) convoca la ciutadania a formar part de la Via Catalana cap a la Independència organitzada per l’Assemblea Nacional (ANC) i a tornar a demostrar al món la convicció dels catalans de constituir-se en un nou Estat d’Europa. Alcaldes i regidors dels municipis que s’han adherit a l’AMI participaran activament a la cadena humana de demà, bé com a manifestants o bé en tasques d’organització arreu del país. Des del passat mes de juny, desenes de plens municipals han donat suport a la moció de suport a la Via Catalana.

L’alcalde de Vic i president de l’AMI, Josep M. Vila d’Abadal, s’incorporarà a la Via Catalana a la plaça Catalunya (tram 734), juntament amb la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, i la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals. Al vespre, al Monestir de Ripoll, és previst que Vila d’Abadal participi juntament amb els alcaldes Jordi Munell (Ripoll), Josep M. Corominas (Olot) i Carles Puigdemont (Girona), entre altres batlles, en l’acte institucional amb motiu de la Diada Nacional que encapçala el president de la Generalitat, Artur Mas, i que inclourà una ofrena a la Tomba del compte Guifré.

L’AMI està convençut que aquest Onze de Setembre la ciutadania de Catalunya, amb la seva actitud cívica, democràtica i massiva, contribuirà a convèncer a la comunitat internacional de la ineludible construcció de l’Estat català.

Comparteix aquesta informació