L’AMI demana a Navarro suport per augmentar el nombre de municipis adherits a la independència

Els alcaldes de l'AMI amb Pere Navarro i altres alcaldes del PSC, avui al Parlament

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) s’ha reunit aquesta tarda amb els representants del grup parlamentari del PSC, encapçalats pel seu primer secretari, Pere Navarro. Josep M. Vila d’Abadal, president de l’AMI i alcalde de Vic, ha insistit a destacar el gest del líder del socialisme català de presidir aquesta trobada i no delegar en qualsevol altre dirigent del seu partit.

A la trobada, els representants de l’AMI han demanat suport a Pere Navarro per augmentar el nombre de municipis catalans que ja estan adherits a l’organització. Hores d’ara, són 646 municipis i 34 consells comarcals, diputacions i altres ens municipalistes. Vila d’Abadal ha insistit especialment en demanar el seu dels regidors socialistes a l’Ajuntament de Barcelona: “Només falten 5 vots perquè Barcelona aprovi adherir-se a l’AMI i hem demanat al PSC que ens ajudin a fer aquest pas.”

A més de Navarro, a la trobada, hi han assistit Maurici Lucena, portaveu del Grup Socialista al Parlament, i les alcaldesses Núria Parlón (Santa Coloma de Gramenet), Ana del Frago (Barberà del Vallès) i Xavier Vilamala (Sant Hipòlit de Voltregà). A més de Vila d’Abadal, per part de l’AMI, hi han assistit els alcaldes Josep Andreu (Montblanc), Andreu Francisco (Alella), Juli Gendrau (Berga), David Rodríguez (Solsona), Josep M. Roigé (Balaguer), Jordi Solé (Caldes de Montbui) i Laura Vilagrà (Santpedor).

Comparteix aquesta informació