L’AMI es felicita per la presència de Duran i Lleida a la manifestació de l’Onze de Setembre

El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Vila d’Abadal, s’ha felicitat avui per la decisió del president del comitè de govern d’Unió (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, d’assistir finalment a la manifestació de l’Onze de Setembre convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC): “Està molt bé que Duran i Lleida digui ara que vol anar-hi perquè UDC és un partit nacionalista i catalanista i té tot el sentit que els seus líders siguin presents en una manifestació tant important com aquesta”.

Vila d’Abadal ja va demanar fa dies als dirigents del Govern i membres de la coalició de Convergència i Unió que era necessari que participessin a la manifestació. Segons la seva opinió, “qui dóna suport al pacte fiscal també pot manifestar-se l’Onze de Setembre, i això val també per al Govern”. L’AMI ha mantingut diverses reunions aquests darrers dies amb l’ANC per coordinar l’organització de l’acte. En aquest sentit, el president de l’AMI va afirmar que la manifestació de la Diada “serà una gran demostració al món del que és Catalunya i el que vol ser i, per tant, ha de ser una gran festa reivindicativa”.

Alcaldes de l’executiva de l’AMI compartiran amb els representants de l’ANC la capçalera de la manifestació per fer palesa la representació municipalista a la Diada. Just darrera de la capçalera, hi seran la resta d’alcaldes de l’AMI que han volgut representar els diferents territoris catalans. Un cop finalitzada la manifestació, una representació de l’ANC i l’AMI mantindrà una trobada amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.

Comparteix aquesta informació