L’AMI dóna suport al president Mas i es reafirma que ara ja està clar que la independència és l’única sortida

La Comissió Executiva de l'AMI, a l'Assemblea General de l'entitat a Girona

El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, ha mostrat avui tot el seu suport al president de la Generalitat, Artur Mas, “en aquests històrics moments que està vivint el nostre poble”. “Ens felicitem –continua Vila d’Abadal– que el president s’hagi plantat aquest matí a la Moncloa i no hi hagi acceptat l’enèsima reforma financera proposada per l’Estat, que no porta enlloc. Per si a algú li quedava cap dubte, és impossible la subsistència de Catalunya dins d’Espanya. Ni tan sols la massiva resposta ciutadana de la Diada no ha fet repensar al Govern del PP la seva actitud de menyspreu envers el poble català.”

Vila d’Abadal insisteix que l’AMI “té molt clar que l’única sortida que té Catalunya és l’assoliment d’un Estat propi, i, per aquest motiu, continuem creixent i creixent perquè la majoria de municipis catalans s’integrin a la nostra associació. Quan tinguem una àmplia majoria, convocarem un referèndum perquè els ciutadans de Catalunya decideixin lliurement el seu futur. Que tothom estigui tranquil. La independència s’aconseguirà mitjançant el diàleg i sense dramatisme. El poble català ha parlat i ara, el Govern, ha d’estar a la seva altura”.

L’AMI ha fet una crida a tots els membres de l’organització perquè se sumin a la concentració que ha convocat l’Assemblea Nacional Catalana aquesta tarda, a les 19.30h a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Es tracta que el president de la Generalitat, Artur Mas, quan arribi de la reunió que ha mantingut aquest matí a Madrid amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, es trobi novament amb la presència de molts catalans reivindicant que Catalunya ha de ser un nou estat d’Europa. El president de l’AMI assistirà a la manifestació per reafirmar el clam independentista de l’Onze de Setembre passat.

Comparteix aquesta informació